Április 26-án van a hivatalos Alien Day, a Fox pedig gondoskodott róla, hogy méltó módon meg legyen ünnepelve az esemény, ugyanis egy újabb előzményvideót töltött fel az Alien: Covenant-hoz, amelyben egy igen fontos részt láthatunk a film történetét megelőző időszakból. Végre megtudhatjuk, mi történt Elizabeth Shaw (Noomi Rapace)-val, és az android David (Michael Fassbender) Prometheus eseményeit követően.
A David kommentárjával ellátott videóban láthatjuk, ahogy Shaw megszereli az igen pocsék állapotban lévő androidot, és kiderül az is, hogy sikerült lokalizálniuk a teremtők szülőbolygóját, ahova útnak is indultak. Mivel nem tudták, mennyi időbe telik, amíg odaérnek David hibernációba helyezi Shaw-t. A célhoz megérkezve azonban a videó félbeszakad – remélhetőleg egy (vagy több) videóban azt is meg fogjuk tudni, mi milyen események történtek ezt követően…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..