Felültetve magyar előzetes (18+)

9
130

FelültetveJúlius 5-én érkezik a hazai mozikba a Felültetve akcióthriller, ami mind a hazai forgalmazó, mind a várható közönség csodálkozása ellenére 18+ korhatárt kapott erőszakos jelenetei és durva nyelvezete miatt – bár így is meg fogja nézni mindenki, aki kíváncsi rá, reméljük nem csinál trendet belőle a korhatárbizottság hogy a horrorfilmeknek fenntartott kategóriába tologatja át a jó kis akciómúvikat.
Hivatalos tartalom: Sony (50 cent), Vincent (Ryan Philippe) és Dave (Brett Granstaff) régóta haverok, együtt nőttek fel Detroit „aljas utcáin”. A sors úgy rendelte, hogy mindhárman a bűnnek élnek. Egy gondosan kitervelt, de egyben véres gyémántrablást követően Vincent elárulja a barátait: beléjük ereszt egy sorozatot, és hagyja őket kivérezni. Sonny azonban életben marad, és miután felépül, Detroit utcáin cirkál bosszúra szomjazva. Ezzel azonban csak felhívja magára Mr. Biggs (Bruce Willis), a város legfélelmetesebb maffiafőnökének figyelmét…


Felültetve /Setup/ magyar szinkronos előzetes /trailer/:Felültetve film adatlap9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Annyi jó film lenne,amit basznak bemutatni,ezt az ultragagyi rettenetet meg előhalászták és moziba küldik.Oké,hogy itt van Pesten Willis és meg kell lovagolni a hype-ot,de minden szart nem kéne lenyomni az emberek torkán…

  2. Én is örülök, hogy moziban mutatják, de akkor nem kellett volna ez a nagy herce-hurca, hogy decemberben jön DVD-n, aztán mostanáig eltolták. Rögtön tolták volna moziba, azt már itt lenne végre DVD-n..Ennyit tökölni.

  3. eléggé b kategóriásnak tünnik.annyi jó fekete színész van erre ezt a béna 50 centet szerepeltetik benne.Bruce Willis egyik kedvencem de mint maffiafönők szerintem nagyon gáz.

  4. Hát igen, én is azon gondolkodom, hogy ez az 50cent nem illik bele. Maradt volna az éneklésnél, ezt meg inkább hagyta volna a veteránokra és a kedveltebb személyekre.

  5. Hát ha a magyarok mindenáron imponálni akarnak Bruce Willisnek, ittléte alatt (látod, öreg, nálunk még a szarabbul sikerült filmjeidet is moziban játsszuk), akkor a közelmúltból inkább a Catch .44-et szedhették volna elő. Ezzel a cuccal erős fenntartásaim vannak. Ha egy sztárokkal teletűzdelt akciófilmet csak DVDn mutatnak be az USAban az elég baljós jel…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..