Fantasztikusan jó a The Revenant előzetese. Oscart Leonardo DiCaprio-nak!

3
357

Revenant Leonardo DiCaprioKözel két éve, A Wall Street farkasa óta nem találkozhattunk a mozivásznakon Leonardo DiCaprio-val, és a rengeteg díjat begyűjtött film után hosszú cikkekben boncolgatták, vajon miért nem kapja meg az Oscar-díjat a jobbnál jobb filmekben szereplő, és mindig kiváló alakítást nyújtó színész. Talán majd most?
A 20th Century Fox elkészítette az első előzetest az idén karácsonykor mozikba kerülő The Revenant filmhez, amiben a jelek szerint újra lenyűgöző alakítást láthatunk a színésztől.
A megtörtént esetet feldolgozó filmet az Oscar díjas Alejandro González Iñárritu (Birdman) rendezi. A történet középpontjában egy legendás felfedező, Hugh Glass (DiCaprio) áll, akit egy brutális medvetámadás után saját csapata halálra ítélve magára hagy. Glass azonban súlyos sérülései és a kegyetlen időjárás ellenére életben marad, és bosszút esküszik korábbi társai ellen.


The Revenant előzetes /trailer/
3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. valszeg azzal, hogy minden filmje előtt/közben/után követelik neki az Oscart nem vet túl jó fényt rá a sajtó. legalábbis az akadémia tagjainál. meg az számíthat, hogy még nem csinált holokauszt filmet. de tényleg és nem akarok vallási nézeteket felsorolni..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..