A Páncélba zárt szellem utána a legtöbben azt várták, hogy teljesen élőszereplős film lesz a James Cameron szívügyének tartott Alita: Battle Angel mangája, Cameron azonban úgy döntött, inkább ötvözi a motion capture-t és és az élő szereplőkkel felvett jeleneteteket a filmben, egy egészen egyedi, teljesen valósághűnek ható AR-nek tűnő alkotásban. Az első trailerben már meg is nézhetjük, hogyan sikerült neki – szerintünk szuper lett.

Az Alita: Battle Angel napjainktól több évszázaddal később, a jövőben játszódik, a főszereplő cyborgot, Alita-át (Rosa Salazar) Iron City egyik szemétlerakójában találja meg Ido (Christoph Waltz), egy jószívű kiber-doktor. Alita memóriája teljesen törölve lett, nincsenek emlékei sem magáról, sem az őt körülvevő világról, Ido pedig minden erejével azon van, hogy megvédje őt a múltjától, pedig barátja, Hugo (Keean Johnson) többször is felajánlja, hogy visszaállítja a memóriáját.
Miközben egyre szorosabbra fűződik a kapcsolat közöttük, egy halálos erő a nyomába ered Alitának, veszélybe sodorva saját és szerettei életét.
Amikor Alita ráébred, hogy különleges harci képességek birtokában van, elindul, hogy felfedje a múltjában rejtőző sötét igazságot.

A Fox komoly reményeket fűz az Avatar miatt többször is odébbcsúsztatott filmhez, amely a hírek szerint kb. 200 milliós büdzséből készült, és 2018. július 20-án érkezik a mozikba.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..