Extraction trailer – Bruce Willis a megmentőre vár. Igen, vár.

2
2003

Hát ide is eljutottunk. A ’80-as évek akciófilmjeinek koronázatlan királya, aki egy véres atlétatrikóban, egyetlen pisztollyal és egy pimasz félmosollyal az arcán felfegyverkezve irtotta ki a fél alvilágot Amerikában, magatehetetlenül vár rá, hogy egy Kellan Lutz-féle “nyikhaj” megmentse az életét? Hát ez van. Az idő a legkönyörtelenebb ellenség.
Az Extraction című filmben Willis egy visszavonult CIA ügynököt alakít, akit egy nemzetközi terroristacsoport túszul ejt, ám mivel igazából senki sem akarja nagyon megmenti, fia (Kellan Lutz) lép akcióba.
A film decemberben – feltehetően limitáltan – kerül az Amerikai mozikba és a VOD szolgáltatókhoz. Nem is tudom, meg szeretném-e nézni…

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azért nem igazán úgy van ez ahogy azt a cikkben taglaljátok, de megértem a mögöttes tartalmát.
    Nagyobb részt valószínűleg nem Willis fog aprítani, de lesznek jelenetei így is, és mindben megállja a helyét. Az egy másik kérdés, hogy a szerep amire beült, simán pótolható lenne bárkivel majdhogynem.
    Nem tudom hová süllyedhet még ez az egykoron remek akciósztár, akire úgy tekintettünk még 15 éve mint második apánkra és szivacsként szívtuk magunkba pár szavas bölcsességeit.
    Én még mindig hiszek benne, hogy magához tér, valaki által, vagy ha maga eszmél rá, az lenne a legjobb.
    Ha Matthew Macconaughey-nek sikerült a 180 fokos karrier váltás, neki is menni fog, csak rajta áll.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ