Emlékmás /Total Recall/ trailer preview

11
125

total_recallA Columbia Pictures egy 30 másodperces trailer preview-t hozott nyilvánosságra az augusztus 3-án mozikba kerülő Emlékmás /Total Recall/ remake-hez: a teljes trailer április 1-jén, vasárnap kerül vetítésre az ABC csatornán a Miami Heat – Boston Celtics kosármeccs alatt – és feltehetően pár perccel később az összes filmes oldalon.
Tartalom: Isten hozott a Rekall vállalatnál, a cégnél, amely az álmaidat valódi emlékekké alakítja. Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű munkás, aki számára ez az ígéret jelenti a tökéletes szabadulást az unalmas hétköznapok elől: egy szuperkém-élet emlékeit szeretne, olyan emberét, aki bármit megtehet, amit csak akar. A művelet közben azonban valami szörnyű hiba történik, és Quaid-re vadászni kezd a rendőrség, melyet a szabad világ vezetője, Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston) irányít… © filmtrailer.hu


Total Recall trailer preview11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Colin Farrell szerintem nagyon jó színész (Erőszakik, Fülke, Kasszandra álma ) az h voltak zűrös ügyei, hát na… manapság kinek nincs? Végre ez lehet újra a dobbantó h egyenesbe jöjjön. Nekem tetszik a látottak alapján és nagyon is várom.

  2. ebből a Colin Farrelből,egy teljesen komoly értékes szinész vált.emlékszem az elején hogy irritált a feje,aztán az Alexanderben jöttem rá hogy én tévedtem nem Stone.az a vonal amin New World óta halad nagyon jó.jobbnál jobb alakitások,értékes filmek.ha most jöhet egy kis blakkbaszter jöjjön.amugy egy világ omlott össze bennem mikor nemrég megnéztem az eredetit.mikor 18voltam jobban tetszett.

  3. Nem azert, mert rossz szinesz lenne Colin Farrell, de nehez lesz szerintem elvezni ezt az uj filmet ugy, hogy kozben egy izmos vastag valaki jut eszunkbe a jeleneteknel…. azt meg, hogy blockbuster lesz, inkabb varjuk meg. :). Emlekezzetek az uj Conan filmre.

  4. Ha jól tudom, akkor itt is a regényt dolgozzák fel újra, mint a Conan esetében. Semmi köze nem lesz a Schwarzenegger féle filmhez. Nem kell, hogy Arnoldra gondoljatok a film közben, ha egyetlen egy hasonló jelenet sem lesz benne.

  5. Nem is értem ,hogy mit kell itt annyit Colinozni amikor rajta kívül ott van még kate beckinsale is.Amúgy én is úgy látom ,hogy erősen hajaz a Különvéleményre.Az biztos ,hogy kegyetlen látványos lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..