Elysium – Zárt világ előzetes

10
286

Elysium kepVégre megtekinthető a District 9-t rendező Neill Blomkamp új sci-fijének első előzetese! A régóta várt produkció lehengerlő látványosságot ígér, ráadásul most, szemben a District 9-nal, nem “fillérekből” kellett összehoznia a jeles rendezőnek a filmet, melyhez olyan nevek csatlakoztak, mint Matt Damon és Jodie Foster. Általában a pénztelenség szokott kedvezni a kreativitásnak, reméljük, hogy a nagyobb költségvetéssel Blomkampnak sikerült még jobban kibontakoztatnia a zsenialitását.
Tartalom: 2159-ben az emberiség két osztályra tagolódik: a nagyon gazdagok egy Elysium nevű mesterséges űrállomáson élnek, a többiek pedig a túlnépesedett, romokban álló bolygófelszínen. A Földön rekedt emberek kétségbeesetten próbálnak menekülni a bűnözés és a szegénység egész bolygót beburjánzó indái elől, azonban egyetlen embernek van csak esélye, hogy egyensúlyt hozzon az egymástól eltávolodott két világ közé: Max (Matt Damon) alapvetően rendes fickó, aki azonban kész minden lehetőséget megragadni, hogy eljuthasson Elysiumba. Ehhez kénytelen szembeszállni Delacourt-tal (Jodie Foster), az Elysium főtitkárával és az ő védelmi erőivel. Ha Max sikerrel jár, nem csak a saját életét, hanem a Földön rekedt emberek millióit is képes megmenteni.


Elysium – Zárt világ előzetes /trailer/


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Frankó kis előzetes!!De merem (merjük) remélni hogy a nagy költségvetés végett nem csak 1 ATOM nagy látványorgia lesz a filmből, hanem 1 igazán jó nyár végi blockbuster!!
    Személy szerint kíváncsian várom 🙂

  2. Sokat várok ettől a filmtől, az a bizonyos képzeletbeli léc elég magasan van, de az előzetes megnyugtatott, hogy nem feleslegesek az elvárásaim. Erős mozi lehet ebből.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..