Első Harry Potter és a halál ereklyéi előzetes

31
432

Halal_ereklyei Rövid és meglehetősen semmitmondó, igazából nem is értem mi szükség van rá, hiszen közel egy év múlva kerül bemutatásra a mozikban a Harry Potter hetedik részének első filmje. Akik olvasták a könyvet, tudhatják, hogy a befejezés még a Harry Potter és a Félvér herceg-nél is komorabb hangulatú – pedig én már arról is hiányoltam a piros karikát – David Yates rendező pedig külön ígértet tett rá, hogy meglehetősen realisztikus élményt fogunk kapni a halál ereklyéit kutató kis csapatra váró borzalmakból. Tartalom: (Wiki) Hermione fölfedezi, hogy a Dumbledore-tól kapott, rúnákkal írt könyvben is szerepel a titokzatos szimbólum. Eszükbe jut, hogy még a nyáron, Bill és Fleur esküvőjén látták Xenophilius Lovegoodot (aki a lapjában rendszeresen kiáll Harry Potter mellett) ezt a jelképet viselni, ezért elhatározzák, hogy felkeresik és kifaggatják, mi is ez a jel valójában. Mr Lovegood elmondja nekik, hogy a szimbólum a Halál ereklyéit jelképezi; három legendás tárgyat, melyek egyidejű birtoklásával az ember a halál urává válhat. Ezek: A párbajban (elvileg) verhetetlen Pálcák Ura,[5] a holtakat visszahozó Feltámadás Köve és a láthatatlanná tévő köpeny. Beszélgetés közben azonban halálfalók ütnek rajtuk: Xenophilius titokban megüzente ottlétüket a minisztériumnak, remélve, hogy ezért cserébe elengedik túszul ejtett lányát, Lunát. A triónak sikerül elmenekülnie, ám Hermione kételkedik, hogy ezek az ereklyék léteznek-e egyáltalán. Harry azonban biztos benne, hogy az ő láthatatlanná tévő köpenye a Halál egyik ereklyéje…


Harry Potter és a halál ereklyéi előzetes (teaser trailer, MQ)
31 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Könyvek tényleg elég komorak voltak, már nem gyerek mesék, de a filmekben szerintem közel sem köszönt vissza az a sötét és komor világ. Akár horror is lehetett volna az utolsó könyvekből 🙂
  Remélem az utolsó két filmmel javítanak kicsit.

 2. Nekem idaig mind tetszett az osszes resze!Habar szomoru lettem amikor a Felver Hercegnel latnom kellet,hogy Dambldor meghalt.Nagyon elszomorodtam!Remelem,hogy az uj film nem lessz annyira szomoru!Es remelem,hogy Woldemor meghal es az iskola megy tovabb.Kivanok sok szerencset Ronnak,Herryinek es a kedvencemnek Harmionenek!Ja es Gininek is szurkolok!

 3. Pedig a legdrámaibb, legszomorúbb részek csak most jönnek. Rowling nem aprózta el, nincs igazi happy end, a jók közül is elhaláloznak jónéhányan.

 4. sziasztok srácok és lányok. Elhiszem hogy várjátok én is nagyon várom de csak türelem.Megéri kivárni hisz nagyon jó kis két részről adhatok tanúbizonyságot. Olvastam a könyvet és nekem talán ezt a két részt tartom a legjobbnak, hiszen ebben a részben derül ki minden amire eddig vártunk és ebben a részben fog a legtöbb esemény történni és a legtöbb dráma is. Szoval nagyon jó kis részeknek nézünk elébe, és csak türelem.

 5. Nagyon jóó lett ez a film :DD
  van benne minden…♥
  dráma,akció,izgalom,humor…
  mindenkinek csak ajánlani tudom!
  ♥♥Harry potter és a halál ereklyéi Part1♥♥

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ