A Lionsgate közzétette az első trailert a Spinning Man című thrillerhez, amelynek fő szerepeiben Pierce Brosnan, Guy Pearce és Minnie Driver lesznek láthatók.
Tartalom: Evan Birch (Guy Pearce) családos ember, egy jóhírű egyetem tiszteletre méltó professzora, akinek sármja és hírneve miatt igen népszerű a filozófia kurzusa. Amikor azonban egy fiatal diáklány, Hannah eltűnik, Evan felesége (Minnie Driver) pár korábbi félrelépése miatt megkérdőjelezi a férje alibijét. Malloy nyomozónak (Pierce Brosnan) pedig még ennél is több oka van a gyanakvásra, amikor egyértelmű bizonyíték kerül elő, amely arra mutat, hogy Evan áll Hannah eltűnése mögött….
A remek főszereplők ellenére a Spinning Man nem biztos, hogy széleskörű mozibemutatót is fog kapni, a tervek szerint a film április 6-án kerül a mozikba és a VOD szolgáltatókhoz egyaránt, a hazai megjelenése/bemutatója egyelőre nem ismert.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..