A Terminator sorozat vitathatatlanul legjobb darabja a Terminátor 2. – Az ítélet napja,, James Cameron rendező pedig úgy gondolta, ideje leporolni az immár 26 éves filmet, és a mai kor technológiáját felhasználva újra a mozikba küldeni.
A konvertálást maga Cameron felügyelte, a közel egy évig tartó folyamat során az eredetileg 35 mm-es tekercsre felvett film minden egyes képkockáját újradigitalizálták 4K-ban, majd a legmagasabb minőségű 3D technológiával egyesítették. Az eredményt már az előzetesben is látható, nagyszerűen mutat a film 1080 px-ben is (4K változattal sajnos nem tudunk szolgálni).
Hogy a 3D-s Terminator 2-őt mikor tekinthetjük meg a mozikban, az még nem tiszta, a hír azonban eléggé egybevág egy korábbi pletykával, miszerint James Cameron újabb Terminator filmet akar készíteni, méghozzá a Terminator 2-től akarja folytatni a sorozatot.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..