Ryan Gosling tegnap a Twitteren már közzétette a hírt, ma pedig meg is érkezett az új előzetes a Szárnyas fejvadász 2049-hoz.
A látvány lenyűgöző, a háttérben pedig Johann Johannsson szintetizátorral megkomponált főcímdala szól, aki óriási kihívásnak tekintette a kultfilm folytatását. Azok a szerencsések, akik a hétvégén kezdődő San Diegó-i Comic-Con-on részt vesznek, Oculus VR segítségével tehetnek is majd egy sétát Los Angeles jövőbeli neonfényes utcáin, ahol le kis tesztelik őket, hogy emberek vagy replikánsok.
Tartalom: 30 évvel az első film eseményeit követően egy los angelesi nyomozó (Ryan Gosling) fölfedez egy régóta eltemetett titkot, amely, ha kiderül, képes a társadalom megmaradt részét káoszba dönteni. A titok arra készteti a nyomozót, hogy megkeresse a három évtizede látszólag nyom nélkül eltűnt Rick Deckardot (Harrison Ford).

1 hozzászólás

  1. Hát az első nagyon gyenge film volt, max csak a látvány volt akkoriban “lenyűgöző” de nagyon vontatott film volt, pedig én kedvelem Fordot. Szóval az első rész nem hagyott mély nyomokat bennem. Max 1 művészfilmnek elmegy. Ez van!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ