Éjsötét árnyék magyar előzetes

3
183

Éjsötét árnyékAz Intercom forgalmazásában, szinkronosan kerül a mozikba 2012. május 10-én a Johnny Depp főszerelésével készült Éjsötét árnyék horror-vígjáték – magyar előzetes a cikk végén.
Tartalom: 1752-ben Naomi és Joshua Collins a kisfiukkal együtt útnak indulnak Liverpoolból, hogy új életet kezdjenek Amerikában. A családot sújtó átok elől azonban nincs menekvés még a tengerentúlon sem. Két évtizeddel később a kisfiúból, Barnabas-ból (Depp) felnőtt férfi lesz, akiből gazdag és befolyásos nőcsábász lett. Hamarosan azonban hatalmas hibát követ el: összetöri Angelique Bouchard szívét, aki minden értelemben boszorkány. Bosszúból olyat tesz, ami a férfinak a halálnál is rosszabb: vámpírrá változtatja őt és élve elégeti. Kétszáz év múlva azonban Barnabas feléled hamvaiból, és hamar rájön arra, hogy óriásit változott a világ két évszázad alatt… © filmtrailer.hu


Éjsötét árnyék magyar szinkronos előzetes /trailer/Éjsötét árnyék film adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..