Magyar címe egyelőre még nincs Matt Damon decemberben mozikba kerülő új filmjének, azonban az első előzetes már megérkezett a Downsizing címet kapott alkotáshoz. A filmet a többszörös Oscar-díjas Alexander Payne rendezte, és a főszereplő Matt Damon mellett Christoph Waltz, Laura Dern, Jason Sudeikis és Neil Patrick Harris játsszák a főbb szerepeket.

A Downsizing-ben Damon egy Paul Safranek nevű, feszültségekkel teli, középkorú férfit alakít, aki terapeutaként dolgozik és még mindig a szüleivel lakik együtt. Paul ki van éhezve az újrakezdés lehetőségére, amit meg is talál a vadonatúj, “sejtszintű miniatűrizálás” technológiában, ami 10 cm-esre zsugorítja össze az embereket, akik ezután egy miniatűr társadalomban élnek együtt. A zsugorítás előnyei egyértelműek Paul számára: kis emberként kevesebb kiadása lesz, és a 152.000 dolláros megtakarítása 12 millióra növekszik az apró világban, amiből luxuséletet élhet. Vannak azonban olyan dolgok is, amire Paul nem számított….

A teaser trailerből túl sokat ugyan nem tudunk meg a komoly társadalmi szatírának szánt filmről, azonban hamarosan – szeptember 12-én – érkezik a teljes trailer is.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ