Django elszabadul nemzetközi előzetes

4
116

Django_elszabadul_poszterÚjabb – nemzetközi – előzetes érkezett a Quentin Tarantino rendezésében készülő Django elszabadul westernhez, az előző változathoz képest jónéhány új jelenetet láthatunk benne. USA bemutató: 2012. december 25., a magyar az első tervek szerint 2013. januárjában.
Hivatalos szinopszis: Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit – trénere segítségével – egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra…


Django elszabadul előzetes /trailer, nemzetközi/


Korhatár besoroláson még át nem esett anyag, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..