Django elszabadul előzetes

10
143

Django_elszabadul_poszter2013. januárjában kerül a hazai mozikba Quentin Tarantino Django elszabadul filmje (USA bemutató: 2012. december 25.), az első előzetes tegnap látott hozzá napvilágot.
Hivatalos szinopszis: Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász (Christoph Waltz) egy rabszolga (Jamie Foxx) segítségével nagy sikert ér el, és hálából felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét (Kerry Washington), akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára.
A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa (Leonardo DiCaprio) rabszolgáit – trénere segítségével – egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája (Samuel L. Jackson) gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra…


Django elszabadul előzetes /trailer/


Korhatár besoroláson még át nem esett anyag, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát nem is tudom valahogy ez a trailer nem győzött meg (mondjuk elég sokat humorizálnak benne) de úgy is a film a lényeg és azt biztos, hogy megnézem na és persze ott van Christoph Waltz is akit nagyon nagyon megkedveltem a Becstelen brigantik ban és persze a többi színészre sem lehet panasz úgyhogy nem is aggódom.

  2. Ez igenjó lesz, Waltz-hoz nagyon illik a szerep. Csalódást biztos nem fog okozni mert Tarantino-nál mindig van valami csavar benne és valami érdekesség amitől nagyot üt a film 🙂

  3. Hát nem lesz egy mindennapi western mozi, Tarantino alaposan meg fogja spékelni. A színészek mellett, Richardson fotózása is már előre is elragadónak ígérkezik. Alig várom. :))

  4. a vadnyugat ,az amerikai mitosz,hogy a végén mindig magadnak kell kiharcolni az igazságot jeee.western: kiskölyök korom óta a rabja vagyok,azt hiszem mindig is a western hősök nyügöztek le a legjobban.sztem a westernben mint műfajban minden benne van.én az utolsó IGAZi westernhősnek Costnert tartom,az ő játéka ,kiállása emlékeztet a régi klasszikus nagy mozihösökére.két filmje a Wyaet Earp és az Open Range nálam benne van a 20legjobb westernben.igen lehet várni egy Tarantino westernt,itt a fő kérdés az lehet hogy melyik Tarantino rendezi.ettől a filmtől függetlenül sztem Tarantino mára kifutotta magát,éppen ezért nagy a várakozás hogy mire megy az egyetlen igazi amerikai műfajjal.ebből lehet még egy nagyon fasza film is,hát ugy legyen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..