Die Hard – Drágább, mint az életed trailer és poszter

13
119

Dragabb_mint_az_eleted_poszterKözel egy hónappal a teaser trailer-t követően megjött az újabb előzetes a Die Hard – Drágább, mint az életed filmhez, ami mellé egy poszter is csatoltak a legendás John McClane hadnagyról a Yippie Ki-yay mother Russia felirattal – utóbbiról fogalmunk sincs mit jelent, de reméljük valaki közületek tud rá valami magyarázatot.
Tartalom: John McClane (Bruce Willis) – aki mindig a rossz helyen és a rossz időben bukkan fel – élete legnagyobb kihívása előtt áll: Ezúttal nemzetközi terepen kell helyt állnia, amikor régóta elhidegült fiát, Jack-et (Jai Courtney) túszul ejtik egy orosz maffiavezér kiszabadítása közben. Az idősebb és ifjú McClane csakis egymásra számíthat az idegen országban, az életben maradás mellett pedig még a világot is meg kell menteniük egy újabb diktátortól… © filmtrailer.hu
Mozibemutató: 2013. február 14-én.


Die Hard – Drágább, mint az életed nemzetközi előzetes /trailer/13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Eddig mind a 4 Die Hard jó akció film volt, de remélem az új részben a realitás talaján maradnak és nem csinálnak John McLane-ből szuperhőst, mint az előző rész végén.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..