Csodanő (Wonder Woman) trailer a Comic Con-ról

3
2928

Wonder Woman, alias Csodanő a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában bebizonyította, hogy olyan karakter,amellyel érdemes tovább foglalkozni, így Az Igazság ligája tagjai közül ő kapta meg elsőként az önálló filmjét (ha nem számoljuk bele az Acélembert, de inkább ne tegyük.).
A Warner bros. az idei Comic Con-ra el is készítette a film első előzetesét, amire igazán nem lehet panaszunk – van benne akció, romantika és misztikum egyaránt, és be kell hogy ismerjük, továbbra is jól fest a vásznon a vékonyka Gal Gadot a nagy erejű harcos amazon szerepében.
A film most már moziplakátot is kapott (ITT megnézhetitek), a szinopszisa pedig pár hete már nyilvánosságra került, aki lemaradt volna róla:

“A Patty Jenkins rendezésében készülő Wonder Woman-ben Gal Gadot visszatér a címadó karakter szerepébe. Diana, még mielőtt Csodanő-vé vált volna, az Amazonok hercegnője volt, akit legyőzhetetlen harcosnak neveltek. A háborítatlan szigeten, ahol nevelkedett, egy nap egy amerikai pilóta zuhant le, aki mesélt neki a külvilágban dúló óriási háborúról. Diana meg volt győződve róla, hogy megállíthatja a fenyegetést, így otthagyta hazáját, hogy harcba szálljon az emberek oldalán. A harcok közben Diana felfedezi az igazi erejét… a végzetével együtt”

Mozibemutató: 2017. június 23.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Húúúúúú ez nagyon ütős film lesz.
    Mindig is imádtam ezt a karaktert, és vártam hogy egyszer legyen egy önálló filmje.

    A betétzenének mi lehet a címe, valaki megtudná mondani?

    Köszönöm!

    Üdv: Sunikeee27

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ