Bradley Cooper első rendezésében nem kispályázik, rögtön egy klasszikushoz nyúl hozzá, William A. Wellman Csillag születikjéhez, amelyet előszeretettel vettek elő 20 évente a filmrendezők. Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand után most Lady Gaga bújik bele a főszereplő énekesnő bőrébe, aki egészen más arcát mutatja meg nekünk. A filmet előreláthatólag szeptemberben láthatjuk.
Tartalom: A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit.
A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..