Őrült, dilis szerelem előzetes

3
320

Crazy, Stupid, Love.Megérkezett az első előzetes a Crazy, Stupid, Love. című keserédes, romantikus vígjátékhoz, melyet nyár közepén, július 29-én mutatnak be az USA-ban. A Glenn Ficarra és John Requa rendezte film szinte csak úgy hemzseg a sztároktól: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei és Kevin Bacon lesznek láthatók a főbb szerepekben.
Tartalom: A negyvenes éveiben járó, végtelenül rendes Cal Weaver (Steve Carell) élete a megtestesült amerikai álom: remek állása van, szép háza, gyönyörű gyerekei, valamint egy csodás házasság egykori gimis szerelmével. Amikor azonban Emily (Julianne Moore) bejelenti, hogy megcsalta és el akar várni tőle, a férfi élete hirtelen zsákutcába szalad. Cal így kikerül a modern szingli világba, melyben ő az egyértelmű kakukktojás. Éjszakáit bárokban tölti, és ismerkedni próbál, azonban egy nő sem hajlandó szóba állni vele. Ekkor toppan be az életébe a jóképű nőcsábász, Jacob Palmer (Ryan Gosling), aki ingyen és bérmentve felajánlja a segítségét, és biztosítja Calt arról, hogy az ő irányításával ismét sármőrt csinál belőle.


Őrült, dilis szerelem előzetes /Trailer, HQ/
3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..