Collateral Beauty előzetes – Will Smith, Helen Mirren, Keira Knightley, Edward Norton, Kate Winslet… soroljam még?

2
2347

Megérkezett az első előzetes a Warner Bros. Collateral Beauty című filmjéhez, amit annyira sikerült teletömniük jobbnál jobb színészekkel, hogy komolyan elgondolkodik rajta az embert, vajon mit akarnak ezzel elérni. A filmet az Oscar-díjas David Frankel rendezi Allan Loeb eredeti (de ritkán írjuk ezt le manapság) forgatókönyvéből, úgyhogy a hamarosan érkező díjszezonban szinte egészen biztosan a favoritok között lesz.
A film főszerepét Will Smith kapta, aki egy Howard Inlet nevű New York-i reklámügynökség vezetőjét alakítja, aki egy személyes tragédia miatt teljesen visszavonul az élettől, és azzal tölti az idejét, hogy leveleket ír az életről, halálról, szerelemről. Volt kollégái azonban agyafúrt tervet eszelnek ki, aminek a végén kénytelen lesz szembenézni a gyásszal.
A rossz hír azonban az, hogy a film Amerikában éppen a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-tel együtt fog debütálni, ami valószínűleg jócskán meg fog látszani az bevételeken.
És akkor az említett szereplőgárda: Will Smith, Helen Mirren, Keira Knightley, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Pena, Naomie Harris

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Erdekelne, hogy miert “Orom az uromben…”. Ez, ugye azt jelenti, hogy “Jo a sz*rban”. Marmost, akkor miert is “jo a sz*rban”, hogy a Star Wars-al egy idoben lesz premier? Nem inkabb forditva “Urom az oromben” lenne oke? Vagy talan oruljunk annak, hogy ilyen neves szinesz gardaval valoszinuleg tuti bukta lesz a film, mert egy idoben jatszak? passz..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ