Carrie trailer

1
100

carrie_poszterJó fél évvel a teaser trailer után megérkezett a teljes előzetes is a Chloe Moretz, Julianne Moore és Judy Greer főszereplésével készülő Carrie remake-hez. Stephen King regényének újabb adaptációját már márciusban a nézők elé akarták küldeni, ám végül csak október 18-án kerül az amerikai mozikba – a jó hír az, hogy az első tervek szerint a magyar bemutató is ugyanakkor lesz.
Tartalom: A Maine állambeli Chamberlain nyugodt kisvárosában él a bigottan vallásos Margaret White (Moore) és lánya, Carrie (Moretz). Carrie kedves lány, azonban édesanyja annyira óvja a külvilágtól, hogy lassan teljesen kitaszítottá válik. Az iskola testneveléstanára, Miss Desjardin (Greer) próbálja ugyan megvédeni őt a többiektől, ám amikor amikor a zuhanyozóban szembesül az első menstruációját kísérő jelenségekkel és összeomlik, a többiek irgalmatlanul kigúnyolják. Sue Snell, az egyik lány megbánja, amit tett és ráveszi a barátját, Tommyt, hogy legyen Carrie partnere az iskolai bálon. Ám Chris, a másik lány, nem hagyja annyiban: bosszút forral és a fiújával együtt gonosz tervet szőnek Carrie ellen. Egy dologgal azonban senki sem számol: Carrie-nek különleges, emberfeletti képességei vannak…


Carrie előzetes /trailer/1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..