Brad Pitt, Ryan Gosling és Christian Bale egy filmben. A címe The Big Short és már előzetest is kapott.

0
324

brad-pitt-christian-bale-ryan-gosling-big-shortA díjszezon közeledtével egyre másra kerülnek a mozikba a jobbnál jobb színészgárdát felsorakoztató filmek, a The Big Short című alkotásra azonban valószínűleg sokan felkapják a fejüket, hiszen Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale és Steve Carell egy filmben való szerepeltetése már első hallásra is iszonyúan erősnek tűnik. Tegyük még hozzá. hogy a film Michael Lewis, A szív bajnokai és a Pénzcsináló szerzőjének újabb megtörtént esetet feldolgozó regényén alapul, a rendezője pedig Adam McKay, aki bár elsősorban a komikus vonalról ismert, hosszú ideje szenvedélyesen foglalkozik a projekttel. Hogy tovább fokozzuk a kedélyeket, a The Big Short forgatása már év elején befejeződött, és eleinte úgy tűnt, csak valamikor 2016-ban fog mozikba kerülni, azonban amikor a Paramount Pictures-nél megnéztek egy korai vágást, azonnal úgy döntöttek, hogy még az idei díjszezonba be kell kerülnie. December 11-től limitáltan, majd 23-tól már teljes gőzerővel vetítik az Amerikai mozik. A magyar bemutató egyelőre nem ismert.
Tartalom: Bár a bankok, kormányok és a média folyamatosan cáfolják, négy kívülálló férfi rádöbben, hogy az egész civilizáció a totális összeomlás szélén áll. Támad azonban egy ötletük, amivel mindezt megakadályozhatják: A nagy shortolás. A befektetéseik során azonban a modern bankolás olyan sötét bugyraiba jutnak el, ahol minden megkérdőjeleződik, amiben eddig hittek…


The Big Short előzetes /trailer/
NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..