Hosszú várakozás után végre megérkezett az első előzetes a 2013-as Szupercella folytatásához. A Szupercella 2-ben Sylvester Stallone sajnos ezúttal nem Arnold Schwarzenegger társaságában lesz látható, hanem a Galaxis Őrzőivel az élvonalba került Dave Bautista valamint Curtis “50 cent” Jackson lesznek a partnerei.

A Szupercella 2. – Hádész címen futó Szupercella 2. pár az évvel az első rész után játszódik, mikor is Ray Breslin (Stallone) egy jól menő csúcsbiztonsági céget vezet. Amikor a csapat egyik tagja titokzatos módon eltűnik, Breslin-nek egy általa jól ismert, pokoli helyre kell visszatérnie – egy embertelen és brutális földalatti börtönbe, ahonnan korábban egyszer már sikerült megszöknie, a Hádész néven ismert helyre.

A Szupercella 2. az előzetes alapján em csupán egy új helyszínen zajló börtönből szabadulós film, hanem elég sokban különbözni fog az első résztől. Stallone karaktere ezúttal teljesen irányítása alatt tartja az eseményeket, börtönfilm helyett sokkal inkább akciófilmet fogunk látni amelyben a bunyók és a röpdöső golyók játsszák majd a főszerepet.

A film június 29-én érkezik, és jelen pillanatban úgy néz ki, a mozikba kikerülve egyenesen DVD/Blu-ray formátumban, illetve a VOD szolgáltatóknál fog kikötni.
UPDATE: Úgy tűnik, a BIG BANG Média jóvoltában a június 28-án a hazai mozikban bemutatásra kerül.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..