Előzetes a Batman Superman ellen rendezői változatához

2
1759

Zack Snyder rendező már a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala premierje előtt közzétette, hogy készített egy fél órával hosszabb, korhatáros rendezői változatot is a filmből, amihez most meg is érkezett az előzetes. Az “Ultimate edition”-re keresztelt változat ráadásul hamarosan elérhetővé is lesz: június 28-tól Digitalis HD formában, majd július 19-től már DVD/Blu-ray formában is.
Az új előzetesben jópár a mozikban bemutatott filmből kimaradt jelenet látható, köztük az egyik teljesen kivágott szereplő, Jena Malone is felbukkan aki Lois Lane-nek dolgozik a Daily Planet-ben.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Remélem kap egy újra szinkront is, nehogy az a 30 perc ami plusz lett feliratos legyen mert az nem lenne egy jó döntés.
    Imádtam ezt a filmet a moziba, szerintem nagyon jó lett.

    Üdv: Sunikeee27

  2. Azelőtt mindenhol azt rebesgették, hogy Jena Malone, mint Barbara Gordon fog feltűnni a hosszabb verzióban. Egyébként sokáig nem is akartam elfogadni a filmet olyannak amilyen lett, mert sokat vártam tőle és nem lett kielégítő amit kaptam. Márpedig szerintem ez a film el lett cseszve, de ennek ellenére valamiért mégis tetszik. Remélem az Ultimate edition valamennyire kárpótolni fog.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ