A végső John Carter trailer

15
437

john_carterA Walt Disney elkészítette az utolsó előzetest is a március 8-án mozikba kerülő John Carter filmjéhez, innen kezdve már csupán rajtunk, nézőkön múlik, sikeres lesz-e a film, avagy bejönnek a jóslatok és az év egyik legnagyobb bukásának lehetünk tanúi. Reménykedjünk az előbbiben, ugyanis akkor Burroughs további Mars könyvei is megfilmesítésre kerülnek….
Tartalom: John Carter (Taylor Kitsch), az amerikai hadseregben leszerelt katonája egy nap megmagyarázhatatlan módon a Marsra kerül, ahol akaratán kívül belekeveredik az őslakosok évszázadok óta zajló kegyetlen háborújába. Ellenségeket és barátokat egyaránt szerezve Cartert hamarosan a hatalmas harcosaként tartják számon, ám ő mégis a különös lényekkel benépesített bolygón döbben rá, mi teszi az embert emberré… © filmtrailer.hu


John Carter előzetes /trailer/John Carter film adatlap magyar előzetessel


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem nem lesz bukta,ha az USÁ ban nem is jön vissza a 250 milla,világszerte hozni fogja szerintem simán.
    Nekem is tetszik remélem lesz több része:D

  2. Igazából a legnagyobb problémája az lehet, hogy nem látom kik volnának a célközönség. A legkisebbeknek ez túl komoly, de felnőtt szemmel meg kicsit lagymatagnak tűnik. No majd meglátjuk megtérül-e a produkció.

  3. Semmikép sem lesz bukás a film, ilyen látvánnyal biztos hogy nem. A főszereplő John Carter ha csak egy egyszerű katona akkor honnan van olyan nagy ereje és hogy tud olyanokat ugrani? Ezt nem értem.

  4. én gyerekként olvastam a könyveket.már akkor kivántam,bárcsak egyszer mefilmesitenék… végre elkészült,nem kis örömömre…nagyon várós film.sokan nem is tudják ez minden sci fi őse..

  5. továbbá remélem is hogy nagy siker lesz,és jöhetnek a többi részek–bár igaz hogy az elsö könyvet filmesitik meg azert a másodikbol is vannak utalások…mellesleg én is utalom az ellenprpagandát nagy lesz ez biztos,sikere majd pár hét mulva kiderül.s mivel a bevételek fele vándorol a studiokhoz,min 600 650 millio dolcsit kell hoznia vilagszerte-a film 250 m plusz óriási reklám. fémjelzem ha a percalapú költségvetest nézzük,ez minden idök legdrágább filmje,hisz a szintén kb 300 millas filmek pl avatar karib 3 ill amik ma kerülnének ennyibe kleopatra ben hur titanic stb kb 3-4 orasak,john carter viszont masfel-kettö,ugyhogy beleöltek apait anyait…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..