Az Utolsó léghajlító trailer 2

10
6389

leghajlito_poszterRemek, látványos és szórakoztató filmnek ígérkezik M. Night Shyamalan fantasy-kalandfilmje és kitűzték a magyar bemutató pontos dátumát is: 2010. július 29. Hivatalos tartalom (szinopszis): Levegő, Víz, Föld, Tűz. Négy nemzetséget köt össze a végzet, amikor a Tűznemzetség brutális háborút indít a másik három ellen. Már egy évszázad telt el, és semmi remény arra, hogy letérjenek a pusztítás útjáról. A harcok próbára teszik Aang bátorságát is, aki rájön, hogy ő az egyetlen Avatar, aki képes mind a négy elemet irányítani. Így hát összeáll Katarával, a Vízhajlítóval, és Katara bátyjával, Sokkával, hogy visszaállítsák háborútól dúlt világuk egyensúlyát.


Az utolsó léghajlító /The Last Airbender/ előzetes /trailer 2, HQ-HD/Az utolsó léghajlító /The Last Airbender/ film adatlap


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Még mindig nem jön át a sorozat hangulata.
    Aang a sorozatban egy vicces kisgyerek aki rohadtul nem akar harcolni, csak játszani, és még a 3. évadban is mikor már tényleg harcol, mert muszáj neki, akkor is megvan a humora és vidámsága.
    Trailerekben ebből semmi sincs meg. Remélem nem valami halál komoly filmet raktak össze belőle.

  2. Megnézem a filmet mindenképp. Nekem csak az az apró problémám, hogy a sorozatot nagyon szeretem úgy ahogy van, a vicces és komoly részeivel együtt. Persze a rövid trailerek alapján nem lehet tudni milyen lesz az egész film hangulata.

  3. Érdemes megnézni a sorozatot. Kellemes, szórakoztató és tartalmas.

    dave-el ellentétben én inkább 12 éven felülieknek ajánlanám csak a rajzfilmet. Lenne gyerekem biztos nem ültetném le elég fiatalabb korában.

  4. Én eddig egyetlen rajzfilmsorozatot néztem végig ″felnőtt fejjel″:),ami nagyon tetszett,de egyáltalán nem gyerekeknek szól,az a Dragonball Z.Sajnos a filmet nagyon elrontották.Kíváncsiságból megnéztem az Avatar mese első évadát(amiből lett ez a film)és aranyos,szórakoztató,de inkább jobban gyerekeknek szól.Viszont itt úgy érzem,hogy fordítva sülhet el,hogy a film sikerülhet jobbra.De persze ez is mindenkinél ízlés kérdése.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..