Az utolsó boszorkányvadász trailer #3

0
453

Az-utolso-boszorkanyvadaszMár csak bő egy hónap van hátra, és a mozikba kerül Vin Diesel Az utolsó boszorkányvadász című filmje, amelyben az akciószár egy halhatatlan harcost fog alakítani. Az újabb előzetessel egy kicsit hosszabb leírás, és egy új moziplakát is érkezett a filmhez.
Tartalom: A modern világ rengeteg titkot rejt, melyek közül az egyik legrémisztőbb az, hogy boszorkányok élnek köztünk; rosszindulatú, természetfeletti lények, melyek pusztító járványt akarnak rászabadítani az emberiségre. Az ellenséges teremtményekkel boszorkányvadászok serege vívta titkos háborúját évszázadokon keresztül, köztük is a félelmetes hírű Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerült legyőznie magát a hatalmas boszorkányirálynőt is. Halála pillanatában azonban a királynő elátkozta a harcost: saját halhatatlanságát ruházza át rá, örökre elszakítva őt imádott lányától és feleségétől.
Napjaikban ő az utolsó a fajtájából, évszázadok óta kutatja fel és vadássza le a megmaradt boszorkányokat, miközben képtelen elfelejteni rég elvesztett szeretteit. Kaulder azonban nem tudja, hogy a boszorkányirálynőt újra feltámasztották, és az szörnyű bosszút forral korábbi gyilkosa ellen – Kaulder élete legnehezebb harca előtt áll, amelynek tétje a teljes emberiség jövője…


Az utolsó boszorkányvadász előzetes /trailer #3/Az utolsó boszorkányvadász film adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ