Megérkezett az utolsó előzetes is DC soron következő filmjéhez, az Aquaman-hez, ami december 18-án érkezik a hazai mozikba.
Bár a film fő cselekménye Az Igazság ligája után zaljik, a film Arthur Curry igazi eredettörténeként szolgál, bemutatva az atlantiszi Atlanna Királynő (Nicole Kidman) és egy halandó ember (Temuera Morrison) gyermekének fiatal éveit, elidegenedését Atlantisztól, majd visszatérést, amikor féltestvére Orm (Patrick Wilson) háborúba akarja szólítani népét a szárazföldiek ellen.
A teszvetítések utáni első reakciók a filmre nagyon pozitívak, így jó eséllyel egy eredményes nyitóhétvégét zárhat majd a film.

Hivatalos szinopszis: Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte.
A DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az igazság ligájának új tagja válhat egy látványos, különösen izgalmas film főszereplőjévé. És Aquaman mellet ott lesz az összes régi ismerős – a legkeményebb szuperhősök csapata!1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..