Az utóbbi hetekben leginkább a a Deadpool 2 tesztvetítéseiről lehetett olvasni arról (kapott hideget-meleget), úgyhogy a stúdió úgy döntött, ideje egy újabb előzetest közzé, ami talán meggyőzi majd az hírektől pánikba esett rajongókat, hogy nincs semmi baj a film körül. Ennek megfelelően a legújabb, harmadik előzetesen nem csupán a korábbiaknál is intenzívebb és humorosabb lett, de jóval többet láthatjuk benne Dominót (Zazie Beetz), illetve a Josh Brolin által alakított Cable-t.
Wade Wilson-t (Ryan Reynolds) immár saját csapata, az X-Force élén is láthatjuk – habár nem feltétlenül gondolja mindenki úgy, hogy ő a legalkalmasabb személy egy csapat irányítására.
A csapat eddig nem látott tagjai közül az előtérben lévő Terry Crews nagy valószínűséggel Bedlam-ot fogja alakítani, a felbukkan még a Surge nevű képregényfigura, valamint egy Alexander Skarsgard-ra megtévesztésig hasonlító színész – valószínűleg, mert ő az), akiről gőzünk sincs, hogy kicsodát játszik.
Nem lesz itt gond…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..