Az új Batman Superman ellen trailer nagyon odaver – Bemutatkozik Doomsday

MInden jel arra utal, hogy az eddigi legjobb szuperhős film van születőben

9
7648

Ahogy megígérték, meg is érkezett az új előzetes a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala-hoz, és tényleg tele van eddig nem látott jelenetekkel. A trailer elején egy rövid, ám elég feszült párbeszédet láthatunk a civil Batman és Superman, azaz Bruce Wayne és Clark Kent között, amelyhez a végén csatlakozik lex Luthor, a film későbbi főgonosza is – ezt követően azonban belecsapunk a lecsóba és egy csomó új részletet láthatunk a két szuperhős csatájából.
És végül megérkezik a film új gonosza, Doomsday is, – akit maga Lex Luthor kreált Zod tábornok megszerzett holttestének segítségével – akinek megállításához kénytelen lesz összefogni a Csodanő-vel kiegészült csapat.
Isteni lesz…

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hú nagyon jó film lesz!
  Már nagyon várom hogy megjelenjen…
  Tuti ott fogok ülni a moziba.

  Így hogy ez lesz az első olyan film amiben a Wonder Woman is benne lesz, nagyon kíváncsi leszek rá.

 2. Ez odaver ?
  Számomra egyértelműen látszik most már ebből a trailerből,hogy egy bosszúállók féle minden robban agyonrakva cgi-vel és néhol gyermeteg humorral felhígított film lesz….
  Eddig még bizakodtam,hogy valami értelmesebb irányba mozdítják majd el a filmet és nem egy újabb vasember bohózat lesz ahol a szuperhős bevizel a páncéljába,de most már egyértelműen látszik,hogy melyik irányt követik majd( a 12 éveseknek valót). Lex Luthor meg borzalmas… mint egy ripacskodó tini… nem is értem ezt hogyan gondolták?? 🙁

 3. Egyértelművé vált számomra, hogy Gotham Cityben és Metropolisban kretének laknak, hogy senkinek nem esett még le, hogy Batman Bruce Wayne, Supermen pedig Clark Kent.

 4. Szerintem cool lesz és még nem lőttek le minden poént 😉 aki letépi bats maszkját az szerintem Bizarro lesz viszont Doomsday design-ja nem igazán tetszik, kicsit olyan mintha a tini ninja lenne 😀

 5. Superman tépi le a maszkot, egy korábban megjelent videóban benne volt ez a jelenet. Adok a filmnek egy esélyt, talán az jelent még valamit, hogy Nolan ott van a stábban és nem adja a nevét valami gagyihoz. Szurkolok Géza Afflecknek is, hogy jó Wayne legyen és ne azoknak legyen igaza, akik fújjoltak mikor kiderült a szereposztás.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ