Az óriásölő – szinkronos filmklipek (12)

1
153

Jack-the-Giant-SlayerAz alábbi videókban a március 28-án mozikba kerülő Az óriásölőből láthatunk rövid szösszeneteket, méghozzá a látványosabb jelenetekből szemezgetett számunkra a filmforgalmazó. A film Bryan Singer aktuális munkája, méretes büdzsével, sztárszereposztással, látványos akciókkal, amelyben egymásnak feszül apraja-nagyja!
Tartalom: Jack (Nicholas Hoult) az ifjú farmerfiú véletlenül megnyit egy átjárót, amely a mi világunk és a félelmetes óriások között található, és ezzel egy ősi háború lángjai élednek újra. Hosszú évszázadok eltelte után az óriások ismét megpróbálják megszerzi a földet, melyet egyszer már elvesztettek – Jack, az ifjú parasztgyermek pedig kénytelen lesz harcba szállni velük, hogy megóvja saját és szerettei életét. A királyság, az emberek és egy bátor hercegnő szerelméért Jack fegyvert ragad a megállíthatatlan harcosok ellen, akikről az hitte, csak a legendákban léteznek – és eközben saját maga is legendává válik. © filmtrailer.hu


Az óriásölő – filmklipekAz óriásölő film adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..