Az első The Expendables 2 – A feláldozhatók 2 jelenet

10
105

felaldozhatok_2_poszterA csapat egyik újonca, Liam Hemsworth, alias “Billy, a kölyök” mutatkozik be a The Expendables – A feláldozhatók 2. első jelenetében, a mesterlövész egy humorosnak is mondható jelenetben segíti ki a bajba jutott Sylvester Stallone-t and Jason Statham-et.
Hivatalos tartalom: A feláldozhatók visszatértek, és ezúttal személyes ügyről van szó… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Dézsma (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a kölyökkel (Liam Hemsworth) és Maggie-vel (Yu Nan) még bővülnek is, amikor Mr. Church (Bruce Willis) összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor csúnyán félremennek a dolgok, és egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött társaság elszántan zúzza-tizedeli az ellenséget, és közben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani. Mindez azonban semmi ahhoz képest, amire az az aljas figura számíthat, aki lemészárolta a testvérüket. Mert ekkor vetik be csak igazán magukat a feláldozhatók…


The Expendables 2 – A feláldozhatók 2 Film klipThe Expendables – A feláldozhatók 2. film adatlap


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Na azért ez a film a nosztalgia miatt lesz jó, lesznek benne kemény túlzások. Aki tényleg eredeti és jó akciót akar látni az nézze meg a Raid című filmet.

  2. Durden a Raid: Redemption tényleg jó volt. De, amit abban láttunk az is túlzás kicsit szerintem. Egy olyan speciális alakulat kicsit több áldozatot szedett volna a való életben. Bár így is meg lett mindenki, de csak egy ember csinálta 😀

  3. Hát, ez nem túl eredeti jelenet, legutóbb a Vesztesek bosszújában láthattuk, amikor Chris Evans lelövi a rosszfiúkat az ujjával, miközben valójában egy mesterlövész csücsül a szemközti felhőkarcolóban… viszont a jelenet elején a dzsipes borulás ütős lett. Várjuk a filmet!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..