Az Elliott, a sárkány új szinkronos előzetese

0
423

Augusztus közepén érkezik a hazai mozikba az Elliott, a sárkány című Walt Disney produkció impozáns szereposztásban – Bryce Dallas Howard mellett Robert Redford is feltűnik a filmben -, amely a Peti sárkánya Disney klasszikus alapján készült. Bizony, a Disney gőzerővel folytatja animációs filmjeinek élőszereplőssé varázsolását, a Hamupipőke (kritikánk róla itt!) tavalyi sikere alapján minden oka meg is van rá! A film legújabb szinkronos előzetesét tekinthetitek meg!
Tartalom: Az öreg favágó, Mr. Meacham (Robert Redford) már évek óta tömi a gyerekek fejét az erdő mélyén élő vad sárkányról szóló mesékkel. Még lánya, az erdészként dolgozó Grace (Bryce Dallas Howard) is habókos öregemberként tekint apjára, amíg rá nem bukkan Pete-re (Oakes Fegley). A 10 év körüli, különös árva kisfiú azt állítja, hogy az erdőben él egy nagy, zöld, Elliott nevű sárkánnyal. A sárkány leírása megdöbbentő módon hasonló Mr. Meacham meséinek főszereplőjéhez. Grace a helyi fűrészmalom tulajdonosának 11 éves lányával, Natalie-vel (Oona Laurence) próbál a rejtély végére járni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..