Az acélember magyar előzetes #3

9
199

Az acélemberMár csupán másfél hónapot kell várni, hogy a mozikba kerüljön a DC Comics legismertebb és legerősebb szuperhőse – A stúdió és Zack Snyder rendező egyaránt óriási reményeket táplál Az acélember irányában, és az eddigi látott anyagok alapján nem is fognak csalódást okozni a műfaj rajongóinak. Az utolsó előzetes magyar szinkronos változatát látjátok.
Hivatalos szinopszis: Amerika és a világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatér a mozikba – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segíti a fantasztikus kalandok megelevenedését.
A rendezői székbe a 300-at és a Watchmen – Az őrzők-et is alkotó Zack Snyder ült, a történetváz kialakítását és a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill játssza; fontosabb partnerei mind Oscar-díjazottak vagy már jelölték őket: Lois Lane-t Amy Adams, az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne, a távoli bolygóról érkezett gyerek örökbefogadó szüleit Diane Lane és Kevin Costner, igazi apját Russell Crowe alakítja; a főgonosz mindig hálás szerepét Michael Shannon kapta.


Az acélember magyar előzetes #3 /trailer/Az acélember film adatlap magyar előzetessel


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nah, én nem tudom, hogy kasszasiker lesz e, de a film oda fog ba**ni rendesen, és ha robban a kasszáknál is akkor remélem az Igazság Ligája is zöld utat kap ha meglesz a megfelelő Batman.(Ellentétben a MArvellel nekem jobban tettszene ha Liga film után kapnának a karkterek saját filmet, így el lehet majd dönteni, hogy melyik hőst látnánk szívesen szólóban.)

  2. én úgy vagyok vele hogy ez egy igazán ütős film lesz a trailerek alapján, a szinkronokkal nem igazán vagyok én se kibékülve, DE azt azért említsük meg hogy bár kacifántosabb néha vontatottabb volt de a smallville univerzumban felállított farmer gyerek hőssé válása, küzdelmei, ellenfelei, hős ismeretségei sokkal jobban ki voltak dolgozva…pl ezt az új zöld íjász sorozatot sem bírom, nem tudom miért kell így belerondítani egy már nagyon alaposan kidolgozott karakterbe, egy akció jelenetekkel dúsított szappanoperát csináltak belőle…remélem a nagy “S” betűs hősünk nem lesz betti a csúnya lány igaz szerelme ha ezt is adaptálják egy sorozatba

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..