A Daniel Craig, Rooney Mara és Stellan Skarsgard főszereplésével, David Fincher rendezésében készült 2011-es A tetovált lány remake-jének bukása után kevesen fogadtak volna rá, hogy a stúdió tovább fog foglalkozni a franchise-zal, ám 2016-ban meglepő módon bejelentették, hogy a 2-3 részt átugrova, teljes szereplő- és stábcserével megfilmesítik az időközben regény formában megjelent 4. részt, ami Ami nem öl meg címen rövidesen már a mozikba is fog kerülni.
Az új filmet Fede Alvarez rendezte, aki a 2016-ban bemutatott Vaksötét című thrillerrel egész szép sikereket ért el (már készül a folytatása is), a címadó “tetovált lány”, azaz Lisbeth Salander szerepében Claire Foy lesz látható, az újságíró Mikael Blomkvist-ot pedig Sverrir Gudnason alakítja.

Hivatalos tartalom: Lisbeth Salander (Claire Foy) nem változott. A múltja nyomasztja, magányos, embergyűlölő és zseniális hacker. Úgy alakul, hogy ismét találkozik a bukott sztárújságíróval, Mikael Blomkvisttal (Sverrir Gudnason), és ismét kénytelenek elviselni egymást: egy új ügyön dolgoznak együtt.
Lisbeth ezúttal egy autista kisfiún próbál segíteni, és így keveredik bele élete legveszélyesebb ügyébe – amelynek szálai az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséghez, és a svéd arisztokrácia titkolt bűneihez vezetnek.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..