A sci-fi rajongóknak idén korán érkezett a Karácsony: A Warner Bros. közzétette az első előzetest a Szárnyas fejvadász folytatásához, ami Blade Runner 2049 címen kerül a mozikba a 2017. október 6-án. A teaser trailer-ben betekintést kapunk a film lenyűgöző képi világába, ami számunka teljesen visszavarázsolta az eredeti film hangulatát; láthatjuk Ryan Gosling-ot, aki a “K” nevű Los Angeles-i zsarut/fejvedászt alakítja, és felbukkan Harrison Ford, alias Rick Deckard is, aki várhatóan ugyan nem fog túl sokat szerepelni a filmben, ám nélküle mégsem lenne hiteles az egész.
A Szárnyas fejvadász 2049-hez már szinopszis is van: 30 évvel az első film eseményeit követően egy új fejvadász, a Los Angeles-i rendőrőrs kötelékébe tartozó K (Ryan Gosling) egy rég eltemetett titok nyomára bukkan, amely rossz kezekbe kerülve káoszba taszíthatja a teljes megmaradt társadalmat. K a felfedezés nyomán új küldetésre indul: meg kell találnia Rick Deckard-ot (Harrison Ford), egy korábbi fejvadász kollégát, aki 30 éve eltűntnek van nyilvánítva.

1 hozzászólás

  1. Hát ne haragudjatok, de az első rész nagyon gyenge film volt. Pedig kedvelem Fordot. Engem nem fogott meg a bárgyú, vontatott, művészfilm jellege. Bocs! 🙁

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ