Íme, az Alita manga filmes adaptációjának magyar szinkronos előzetese. A James Cameron produceri felügyelete alatt Robert Rodriguez rendezésében készült filmet 2018. július 19-én láthatjuk a mozikban, addig pedig gyönyörködhetünk az előzetesében. A manga szerzőjének, Yukito Kishironak minden bizonnyal büszkén dagad a keble a végeredményt látva.
Tartalom: A jövőben a főszereplő cyborgot, Alita-át (Rosa Salazar) Iron City egyik szemétlerakójában találja meg Ido (Christoph Waltz), egy jószívű kiber-doktor. Alita memóriája teljesen törölve lett, nincsenek emlékei sem magáról, sem az őt körülvevő világról, Ido pedig minden erejével azon van, hogy megvédje őt a múltjától, pedig barátja, Hugo (Keean Johnson) többször is felajánlja, hogy visszaállítja a memóriáját.
Miközben egyre szorosabbra fűződik a kapcsolat közöttük, egy halálos erő a nyomába ered Alitának, veszélybe sodorva saját és szerettei életét.
Amikor Alita ráébred, hogy különleges harci képességek birtokában van, elindul, hogy felfedje a múltjában rejtőző sötét igazságot.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..