Agents of S.H.I.E.L.D. promó előzetes

9
127

marvels-agents-of-shieldAz ABC nemrég nyilvánosan is bejelentette, hogy a Marvel “Agents of S.H.I.E.L.D.” pilotját elég jónak találták ahhoz, hogy berendeljenek egy komplett sorozatot belőle – a csatorna már el is kezdte a projekt reklámozását, és az első rövid promó előzetes tényleg ígéretesnek tűnik.
Tartalom: Phil Coulson ügynök (Clark Gregg) visszatér a S.H.I.E.L.D. szervezethez és kicsi ám igen hatékony, magasan képzett ügynökökből álló csapatot állít össze, akikkel olyan ügyek nyomába erednek, amelyeket nem lehet a többi bűntény közé besorolni – új, ismeretlen és különös esetek.
A csapat tagjai: Grant Ward ügynök (Brett Dalton), harcászati szakértő és kém; Melinda May (Ming-Na Wen) ügynök, pilóta és harcművész; Leo Fitz ügynök (Iain De Caestecker) egy brilliáns tudós, Jemma Simmons ügynök (Elizabeth Henstridge), a csapat mérnöke és az újonc (Chloe Bennet), egy komputerzseni és hacker.
A sorozat executive producere Joss Whedon.


Agents of S.H.I.E.L.D. promó előzetes9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kíváncsi leszek rá 😀
    Amúgy valaki eltudja mondani nekem, vagy tud dobni egy linket arról, hogy mit is csinál az executive producer? Sose tudtam. Valami kiegészítő emberke a producer mellé? 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..