Abraham Lincoln, a vámpírvadász feature trailer

4
84

Abraham Lincoln, a vámpírvadászPár napja csak, hogy egy korhatáros előzetes érkezett az Abraham Lincoln, a vámpírvadász filmhez, és máris itt az újabb, egy remekül összerakott feature trailer. A fenntartásaim ugyan megmaradtak, de egész emészthető, zúzós kis filmnek ígérkezik.
Tartalom: 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrűn erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel. A gyászoló Abe csak később tudja meg, hogy édesanyja halálát nem más, mint egy vámpír okozta. Ettől a pillanattól kezdve Lincoln életét a tanulásnak és az önfeláldozásnak szenteli. A test és az elme tökéletes urává akar válni, és mindezt egyetlen cél érdekében – Abe legendás termetével, erejével és mesteri fejszehasználatával bosszút állni indul, és ez az út, ami később a Fehér házig vezet. © filmtrailer.hu


Abraham Lincoln, a vámpírvadász korhatáros előzetes /feature trailer/ (16+)Abraham Lincoln, a vámpírvadász film adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..