A Zöld urai – az új Avatar? – sajtóhír és magyar előzetes

13
302

epicA mozi a csodák otthona. Ebben hisznek a Blue Sky Studiosnál – annál a cégnél, amelynek munkatársai a Jégkorszak-filmekkel és a Rió-val tették emlékezetessé magukat. De most valami káprázatosra készülnek. Új produkciójuk, A Zöld urai (Epic, hazai bemutató: 2013 tavasza) minden eddiginél látványosabb lesz. Az animáció és a 3D-s technikák alkalmazásával kel életre benne egy különös, az emberivel párhuzamos, de még sosem látott, dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik – és kivételesen egy ember segítségére szorul. Aki történetesen egy önfejű kamaszlány. A szaksajtóban „animációs Avatar”-ként becézett film első előzetese már felkerült a világhálóra, és azt bizonyítja, hogy az alkotók beváltják ígéretüket: a szemkápráztató látvány, a feszültség és a humor össze fog férni legújabb művükben. A film eredeti nyelvén olyan remek színészek kölcsönzik a hangjukat a karaktereknek, mint Amana Seyfried, Colin Farrell, Jason Sudeikis, továbbá két nagyszerű énekes, Beyoncé és Pitbull.
Hivatalos szinopszis: Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek – mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot…és a miénket. (Forrás: IC Press)


A Zöld urai magyar szinkronos előzetes /trailer/ (6+)13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igen gyorsan reagált a magyar forgalmazó, netán úgy érzik ebből zsíros falat lesz? Meglehet, engem már tegnap rögtön megfogott a trailer, és az Avatar-os hasonlítás sem feltétlen balgaság, mert az animációs csodaszépnek ígérkezik, itt is egy remélhetőleg kreatívan felépített új világban kalauzolnak, és ha még a 3D-is ki lesz dolgozva… akkor biztosan számíthatnak rám a moziteremben.))

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..