A visszatérő /The Revenant/ magyar előzetese

0
3112

A_visszatero_1Végre kijött a The Revenant című, a zsánert megújító film magyar feliratos előzetese, amely Leonardo Di Caprio-t medvebőrbe burkolózva, az 1800-as évek elején prémvadászként láttatja. Az igaz történet ihlette produkciót az Oscar díjas Alejandro González Inárritu írta és rendezte, a szintén Oscar díjas Emmanuel Lubezki operatőrrel karöltve ismét a Birdman-hez hasonló hosszú snittekkel, elképesztő kameraállásokkal és valódi helyszíneken forgattak, s a korábban már eredeti nyelven általunk is bemutatott előzetes immár magyar felirattal hihetetlen atmoszférát ígér, szinte maga alá temeti a nézőit.
A sztori középpontjában Hugh Class (Di Caprio) nevű legendás felfedező áll, aki szőrmegyűjtés ürügyén a regényes Nyugat felé veszi az irányt, ám egy medvetámadás a vadonban való maradásra kényszeríti, s társai sorsára hagyják. Ám Class felépül sérüléseiből, és bosszúhadjáratba kezd.
A visszatérő januárban kerül majd a tengerentúli mozikba, remélhetőleg a világpremierrel egy időben, vagy csak kicsit eltolva láthatjuk.


A visszatérő /The Revenant/ magyar feliratos előzetes /trailer/NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ