Csontváros: A halál ereklyéiÚj, az előzőnél jóval hosszabb, egész ígéretesnek tűnő új előzetest kapott a nyár végén mozikba kerülő, Cassandra Clare azonos című regénye alapján készült A Végzet Ereklyéi: Csontváros. A sorozat első négy kötete (Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa) magyarul is olvasható.
Tartalom: Az ifjú Clary Fray (Lily Collins), még nem tudja ugyan magáról, de valójában a magukat Árnyvadászoknak nevezett titkos szervezet vérvonalába tartozik – ők azok a harcosok, akik gondoskodnak róla, hogy az emberek biztonságban legyenek a démonok és egyéb, számukra gyakran láthatatlan szörnyek támadásaitól. Clary hamarosan rájön, hogy New York City álarca mögött egy rejtett világ is létezik, a Csontváros… © filmtrailer.hu

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nem akarok ünnep rontó lenni, de nézzetek már rá azokra a karakterekre! Elhiszitek, hogy képesek egy árnyat vagy egy démont megölni? És megint ez a főszereplő csaj, akinek erősebb a szemöldöke, mint a színészi játéka.

  Tudom, hogy ez egy D3 demon hunter… de látszik, hogy nem hétvégi bőrszerkós bulira készül 😀

  https://coolvibe.com/tag/demon-hunter/

 2. pont ez volt a véleményem mint BBQ nak hogy ezek a színészek nem ide valok. Ide igazi kemény arcok kellettek volna nem valami selyemfiuk. Ez is valami alkonyat vagy mi hasonmas akar lenni lanyoknak. Pedig milyen jo filmet lehetett volna ebbol kihozni.

 3. Oké akkor tegye fel a kezét az aki olvasta a könyveket.
  Mert én olvastam őket és a LÉNYEGE az hogy 16-17 éves tinédzserek harcolnak a démonokkal és egyéb alvilági lényekkel.
  Miért kell egyből lefikázni azt amiről még azt sem tudjátok hogy mi a főszereplő srác neve?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..