A teljes Agents of SHIELD trailer

5
64

marvels-agents-of-shieldA promó előzetest nem sokkal követően az ABC két új trailer is közzé tett az ősszel induló, kedd este 8 óránként vetítésre kerülő Agents of SHIELD sorozathoz – a hosszabbikat (közel 3 perc) most a cikk végén meg is tekinthetitek. Az ABC elnöke, Paul Lee fűzött is pár szót a sorozathoz:
“Általában nem szoktunk beszélni a tesztvetítésről, de (az Agents of SHIELD) mind a négy kvadránsban (férfi, nő, 25 feletti és 25 alatti korcsoportok) pazarul teljesített” – nyilatkozta. “Joss Whedon tudja, hogyan kell nagyszerű tévéshow-kat készíteni: humor és kapcsolatok. Nagy ígéreteket fűzünk a Marvel-es franchise-hoz.”
A sorozatban a filmekből már ismert Phil Coulson ügynök (Clark Gregg) visszatér a S.H.I.E.L.D. szervezethez és kicsi ám igen hatékony, magasan képzett ügynökökből álló csapatot állít össze, akikkel olyan ügyek nyomába erednek, amelyeket nem lehet a többi bűntény közé besorolni – új, ismeretlen és különös esetek.


3 perces Agents of SHIELD trailer5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..