A sötét lovag – Felemelkedés magyar előzetes #2. (16+)

25
131

A sötét lovag – FelemelkedésA május 1-jén napvilágot látott A sötét lovag – Felemelkedés trailer magyar szinkronos változata is megérkezett az Intercomtól – ez az, amit a víruskampány segítségével képkockánként szedtek össze a világ minden tájékáról a rajongók.
Batman 2012. július 8-án kerül újra az amerikai mozikba (Magyar bemutató sajnos csak július 26.) és Bane legyőzésén kívül még egy feladat vár rá: lesöpörni a Bosszúállók új 207.4 milliós nyitóhétvége rekordját. Sikerülhet neki?


A sötét lovag – Felemelkedés magyar szinkronos előzetes /trailer/ (16+)A sötét lovag – Felemelkedés film adatlap magyar előzetessel


25 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Epres Attila nagyon is jó Bane hangjának csak az a kérdés, hogy Gary Oldman-nek ki lesz a hangja mert az előző két részben szintén Epres volt, na majd meglátjuk.

 2. Én ezért mondom mindig: Elég legyen már ebből a deviáns szinkronizálásból és vetítsék a filmeket kizárólag eredeti nyelven! Pláne, hogy ha éppenséggel angolul nem is, de olvasni csak tud mindenki, nem?!

 3. Hát nem is tudom!Engem rendesen megfogott az előző 2 része is!De ezt már annyira várom, hogy az szinte már fáj!!Tuti moziban nézős darab lesz, és minden bizonnyal verni fogja a Bosszúállókat!Legalább is az én véleményem szerint!
  Nagyon várós, és de messze van még az a 07.26 🙁 !

 4. Ha verni fogja a Bosszúállókat (A Bosszú Angyalait) akkor az tuti azért lesz, mert ez az utolsó rész, hisz 2015-ben jön az újra kezdés. Amúgy meg nehéz dolga lenne megdönteni a Bosszúállók rekordját.

 5. The Expendables 2 fogja verni a Bosszúállókat 🙂
  Első két rész elment, jó volt, de nem akkora szám ez a Nolanos Batman film, régiek jobbak voltak.Bunyók, Sötét lovag verekedési stílusa meg olyan..komolytalan.

 6. Hát, mindenesetre a héten csütörtökön akartuk megnézni a barátaimmal a Bosszúállókat IMAX-ben, kedden kinéztük az időpontot, szerda reggelre dőlt el mindenkinek, hogy megfelel-e, ám akkor már csak az első három sorba volt hely. Szerintem Nolan produkciójánál is hasonlóra kell számítani.

 7. Én annak idején a Twister esetében jártam úgy, hogy legalsó sorban az utolsó helyet tudtam csak megszerezni. Azóta nem volt igazi teltházas előadás nálunk, talán csak a HP filmeknél és Világszámnál, már csak azért is mert Koltai Róbert személyesen jelen volt.
  Majd meglátjuk két és fél hónap múlva.

 8. CK22: A Keysi Fighting Method (KFM) szerinted komolytalan? 😀 Miért, a régiekben Michael Keaton faszán verekedett? Semmi különösebb koncepció nem volt benne… Ebben a “trilógiában” legalább egy önvédelmi szempontból elismert stílust népszerűsítenek, ami nem mellesleg “állatias mivolta” révén jól is áll a derék Lovag barátunknak… Szerintem. 🙂

 9. Zúzós sötét mozi. szerintem új denevérünk lessz a következő részben talán Joseph Gordon levitt. valahogy nem tudom hova tenni felbukkan az előzetesben nem tudni ki ő mi ő mégis sokat bevágják ki tudja… nagyon várós…

 10. Én nagy Marvel rajongó vagyok, szóval remélem nem veri meg a Bosszúállókat. Ami ezt az utolsó filmet illeti, az előző előzetesekhez képest eddig ez a legjobb… moziba nem megyek rá, de majd DVD-n sort kerítek rá.

 11. ha valaki szokta nézni fringe sorozatott 4évad 17 részébe van egy vicc 😀 ott nem batman játssza ezt a szerepet hanem szöcske 😀 hogy mért az bonyolult elmagyarázni 😀

  csak hogy mondjak pár dologot az tény hogy fasza lesz de nem fogja elverni az avengerst, bevételben kár össze hasonlitani a kettőt ég és föld

  de majd meglátjuk de nem valószínű 😀

 12. Lehet csak a trailer teszi, de engem nem fogott meg.
  Az előző előzetes valamiért jobbra sikerült… na ez nem ilyen lett.
  Remélem a film nem lesz elszarva.
  Meg ha már meg kell említeni akkor megemlítem, nekem az előzetesek alatt nem eléggé hiteles az új Macskanő.
  Bár anno Jokerre is ezt hittem és rájöttem tévedtem.
  Én azt mondom, jobb félni, mint megijedni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ