Ma hajnalban megérkezett a Tom Crusie főszereplésével készült A múmia reboot első teljes előzetese, ráadásul a hazai forgalmazónak – UIP Dunafilm – köszönhetően rögtön szinkronosan.
Őszinték leszünk: hát nem vágtuk hanyatt magunkat tőle. Kicsit Mission Impossible, kicsit valamilyen katasztrófafilm, de valahogy nem igazán érezzük, hogy a horrorfilmek új korszaka érkezne az Universal Pictures szörny-univerzumának nyitódarabjával.
Hivatalos szinopszis: Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.
Jöhetnek a vélemények.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezzel a múmiával akarnak riogatni? Vicc!
    A 97-es filmben legalább tényleg hátborzongató volt, szerintem legalábbis. Számomra ez azért érdekes, mert úgy írnak mindenhol erről, hogy milyen félelmetes lesz, ez a bizonyos Universalos szörny univerzum első filmje.
    Engem ez nem győzött meg. Azzal a szempárral meg főleg nem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..