A mobil – előzetes Stephen King regényének adaptációjához. Fsz: Samuel L. Jackson és John Cusack

1
2022

Stephen King A mobil című regényének filmes jogait már a 2006-os megjelenése előtt lefoglalták, az eltelt egy évtized alatt pedig jópár filmgyártó neve kapcsolatba került az adaptációval: 2006-ban úgy tűnt, Eli Roth rendezésében készülhet belőle film, 2009-ben már arról beszéltek, hogy minisorozat formájában kerül majd a tévébe, míg végül 2012-ben John Cusack leszerződtetésével végül egyenesbe került a dolog, és ha nem is túl gyorsan, de elkészült az idén júliusban mozikba kerülő film. Most pedig az első előzetes is megérkezett hozzá.
A Lionsgate és Saban Films közös produkciójában végre elkészült az alkotás fő szerepeiben John Cusack és Samuel L. Jackson lesz látható, akiknek az 1408 címmű 2007-es thriller után ez a második közös filmjük.
Cusack egy Clay nevű férfit alakít, aki bostoni repülőtéren lesz tanúja, ahogy egy elektronikus jel vérszomjas gyilkosokká változtatja ár a mobiltelefonjukat használó emberek tömegeit. Felesége és fia keresése közben Clay egy vonatvezetővel (Jackson) összefogva próbálja átverekedni magát az vérengző félőrültekkel teli, egyre apokaliptikussá váló városon…

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..