A második Vasember 3. trailer

12
128

Vasember_3_vegleges_moziplakatA Marvel Studió nyilvánosságra hozta a második Vasember 3 előzetest is, amelyben jócskán van új látnivaló az elsőhöz képest. Az időzítés remek, hiszen tegnap óta mindenki megint a konkurens Igazság Ligája filmről beszél, amiben a – meg nem erősített – hírek szerint lehet, hogy ismét Christian Bale lesz Batman – ezt egy kicsit most sikerült elfeledtetni velünk.
Tartalom: A Vasember 3. olyan ellenféllel állítja szembe a pimasz ám zseniális iparmágnást, Tony Stark-ot (Robert Downey Jr.), aki bármit képes elérni. Amikor Stark személyes világát is sikerül lerombolnia az ellenségnek, útnak indul, hogy megkeresse a felelősöket. Az út minden kanyarja próbára teszi Tony bátorságát, ám ő hátát a falnak vetve, ösztönei és gépezetei segítségével megvédi azokat, akik közel állnak hozzá, míg végül szembesül a kérdéssel, ami titokban már régóta kísérti őt: vajon a ruha teszi az embert, vagy fordítva? © filmtrailer.hu


Vasember 3. előzetes /trailer/Vasember 3 film adatlap


12 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..