Július 13-án a zárófejezetéhez érkezik a 2011-ben útnak indított A majmom bolygója remake trilógia, ami az eddigi részek alapján kellemes példaként szolgál arra, hogy nem minden remake az ördögtől való, és hogy a technológia fejlődésével néha igenis érdemes visszanyúlni egy-egy régi filmhez, és a modern kor vívmányaival újra elkészíteni azt.
A 20th Century Fox a film végső előzetesét is elkészítette, így ezt követően – egy-két nemzetközi változattól eltekintve – már csak jelenetek, tévéspotok és hasonló anyagok várhatóak.
A hivatalos szinopszis: “A majmok bolygója: Háború, a kritikailag elismert blockbuster franchise harmadik fejezetében Caesar és majomtársai halálos konfliktusba keveredik egy könyörtelen ezredes által irányított hadsereggel. A minden képzeletet felülmúló veszteségekkel járó összecsapást követően Cézár legsötétebb ösztönei veszik át az irányítást, és személyes küldetésre indul, hogy megbosszulja társait. A misztikus utazás végén Cézár és az ezredes egy epikus csatában kerül szembe egymással, ami mindkét faj sorsát, és a bolygó jövőjét is örökre meghatározza.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.