A körök (Rings) – Megérkezett az előzetes A kör folytatásához

3
16456

Hosszú, várakozásokkal eltelt évek után október végén végre mozikba kerülhet a horrorrajongók körében jól ismert A kör franchise harmadik része, amelyhez most az első előzetes is megérkezett.
A sorozat harmadik részének középpontjában egy fiatal nő áll, aki egyre növekvő aggodalommal figyeli barátját, aki megszállottjává kezd válni a sötét szubkultúrának, amely középpontjában egy videokazetta áll, amely 7 nappal a megtekintése után megöli a nézőit. Amikor már minden veszni látszik, a lány úgy dönt, feláldozza magát szerelméért ám a videó lejátszása során szörnyű felfedezést tesz: Van egy másik film is a filmben, amelyet eddig még senki sem látott..

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hihetetlen, hogy ez a kabukis lány ennyi év után is ilyen hátborzongató tud lenni, ahogy kimászik abból a kútból… Persze nem lesz könnyű dolga a Ringsnek, az eredeti Ringut nem könnyű lekörözni, pedig sokszor próbálkoztak már.

  2. Én láttam az előző két amerikai verziót is. Az a Ringuhoz képest kismiska(ami könyvben- sajna csak japánul érhető el , és max az Amazonon angolul – 5 rész volt azt hiszem, és abból három lett film). A remakek közelébe sem érnek az eredetinek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ