Az Illumination közzétette az első előzetes a 2016-ban nagy sikert aratott A kis kedvencek titkos élete folytatásához, ami az eredeti tervek szerint már idén a mozikba került volna, ám a stúdió végül 2019. június 7-re tolta a bemutatját.
Bár hivatalosan nem erősítették meg az indokot, de nagyon úgy tűnik, hogy a Hollywood-t zaklatásos botránysorozat erre a filmre is rátette a kéznyomát, a főszereplő Max hangját kölcsönző Louis C.K.-t ugyanis menesztette a stúdió, és az új filmben már a komikus Patton Oswalt-t hallhatjuk majd a szerepben.

A korábbi hírek szerint a filmben – első alkalommal – Harrison Ford – is beállt a szinkront adó színészek sorába, ám a karakteréről egyelőre még semmit nem lehet tudni, mindössze azt, hogy szignifikáns szerepe lesz a történetben.

A film pontos tartalma egyelőre nem ismert, az előzetes pedig a feltehetően sorban érkező karakter-trailerek közül.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..